Υπόθεση Γεωργούλη: δημόσια τοποθέτηση της καταγγέλλουσας

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

19/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, και νομική σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έκανε την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση για την υπόθεση Γεωργούλη.
  2. Σε ανάρτησή της στα social media, η κυρία Χρονοπούλου δήλωσε ότι η καταγγελία της έγινε στις αρχές του 2020 και αφορά βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.
  3. Αναφορικά με τη διαρροή του ονόματός της, τονίζει ότι έγινε χωρίς τη συναίνεσή της και αποτελεί από μόνη της μια σοβαρότατη παραβίαση της ιδιωτικότητάς της.

Είδηση 🗞️

Η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, και νομική σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προέβη στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση για την υπόθεση Γεωργούλη

Σε ανάρτησή της σε social media, η κυρία Χρονοπούλου δήλωσε ότι η καταγγελία της έγινε στις αρχές του 2020 και αφορούσε βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης. “Πριν από 3 χρόνια, στις αρχές του 2020, προχώρησα σε καταγγελία κατά συγκεκριμένου Έλληνα ευρωβουλευτή για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης” σημειώνει χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τη διαρροή του ονόματός της, τονίζει ότι έγινε χωρίς τη συναίνεσή της και αποτελεί από μόνη της μια σοβαρότατη παραβίαση της ιδιωτικότητάς της.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τουλάχιστον μια ακόμα καταγγελία “αγγίζει” τον γνωστό ηθοποιό και ευρωβουλευτή.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τουλάχιστον μια ακόμα καταγγελία “αγγίζει” τον γνωστό ηθοποιό και Ευρωβουλευτή. Πρόκειται για μια γυναίκα που έχει αποταθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάνοντας λόγο για περίπτωση κακοποίησης. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί, είναι εάν αυτές οι καταγγελίες έχουν γίνει σε βελγικές ή σε αρχές άλλου κράτους- μέλους της ΕΕ.

Εάν έχουν γίνει στο Βέλγιο, τότε η αρμόδια επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα μπορούσε να κινηθεί ταχύτερα, καθώς σε άλλη περίπτωση ενδέχεται να υπάρξουν αιτήματα μετάφρασης και επιπρόσθετες πληροφορίες κάτι που θα μπορούσε να καθυστερήσει την όλη διαδικασία.

 

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο