(ΓΙΕΝΑΝΤΑ/ΝΤΕΛΑΪ/EUROKINISSI)

Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

06/07/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Ρολά κατεβάζουν από τις 10 Ιουλίου 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ ως αποτέλεσμα του νέου business plan που προωθεί η διοίκηση.
  2. Σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους, ο CEO των ΕΛΤΑ εξηγεί πως ο στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση της αποτελεσματικότητας, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη της κερδοφορίας της.
  3. Στην επιστολή, ωστόσο, δεν αναφέρεται το τι θα γίνει με τους εργαζόμενους ενώ οι κάτοικοι των περιοχών που εξυπηρετούνται από τα καταστήματα που κλείνουν, αντιδρούν.

Είδηση


Αλλαγές, με στόχο την αναδιοργάνωση και τον εξορθολογισμό της λειτουργίας των ΕΛΤΑ, δρομολογεί η διοίκηση της εταιρείας, στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου business plan της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν ήδη αναρτηθεί στη «Διαύγεια», από τις 10 Ιουλίου 2023 αναστέλλεται η συναλλακτική δραστηριότητα σε 25 καταστήματα.

Αναλυτικά, πρόκειτα για τα ακόλουθα καταστήματα: Κοκκινιάς, Καλυβίων Θορικού, Αμφιθέας (Π. Φαλήρου 2), Αγίων Αναργύρων, Αγίας Τριάδας Αργολίδας, Πάτρας 4, Ερυθρών Αττικής, Ελευθέριου Θεσσαλονίκης, Δεριγνύ στην Αθήνα, Αργυρούπολης, Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, Κορυδαλλού, Κοντόπευκου, Κολωνακίου, Κηφισιάς (Κέντρο), Κάτω Πατησίων (ΑΘ. 42), Καμινίων, Καλλιθέα 3, Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, Ελληνορώσων, Βυτίνας Αρκαδίας, Νοσοκομείου Ρίου, Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Νέας Ιωνίας Βόλου και Νεάπολης Νίκαιας.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) είναι ο καθολικός πάροχος ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Γρηγόρης Σκλήκας, εξηγεί πως ο στόχος του νέου business plan της εταιρεία είναι η αύξηση της αποτελεσματικότητας, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη της κερδοφορίας της.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται τι προβλέπεται τους εργαζόμενους που απασχολούνται στα καταστήματα που θα κλείσουν, ενώ οι κάτοικοι των περιοχών που εξυπηρετούνται από τα καταστήματα που κλείνουν, αντιδρούν, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ [1], [2], [3].

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο