Νέες δηλώσεις Μητσοτάκη στην εκπομπή της Μελέτη

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

25/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Για τις εκλογές, το “κόμμα Κασιδιάρη”, το ποδόσφαιρο, τη συνέντευξή του στη Νεφέλη Μεγκ και την οικογένειά του μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  2. “Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες πετύχαμε πολλά και το ερώτημα είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα κυλήσουμε πίσω”, δήλωσε ο πρωθυπουργός.
  3. Σχολιάζοντας την πρόταση του Ν. Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ο κ. Μητσοτάκης είπε: “Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα, επιλέγουν και πρωθυπουργό”.

Είδηση


Για τις εκλογές, το κόμμα Κασιδιάρη, το ποδόσφαιρο, τη συνέντευξή του στη Νεφέλη Μεγκ και την οικογένειά του μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στην Ελεονώρα Μελέτη. “Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες πετύχαμε πολλά και το ερώτημα είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα κυλήσουμε πίσω”, δήλωσε ο πρωθυπουργός, ενώ σχολιάζοντας την πρόταση του Ν. Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ο κ. Μητσοτάκης είπε: “Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα, επιλέγουν και πρωθυπουργό”.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στην Ελεονώρα Μελέτη.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό ο ”Έβρος, η ελληνοτουρκική κρίση, η εισαγόμενη ακρίβεια, η πανδημία είναι κρίσεις στις οποίες το κράτος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Με άγγιξε η ιστορία του συνοριοφύλακα όταν παρουσιάσαμε τον φράχτη στον Έβρο και είπε ότι έμεινε άυπνος επτά ημέρες στα σύνορα. Όμως υπάρχει και το κράτος του ωχαδερφισμού που είδαμε στον ΟΣΕ”.

Αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι “ιδιωτικά αισθάνθηκα πίεση και μπορεί να έκλαψα για τα Τέμπη {…} αλλά πρέπει να διαχειριστώ την κρίση την επόμενη ημέρα”.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε επίσης ότι θα ήθελε η ψήφος και στο πρόσωπό του και στο κόμμα που ηγείται να είναι θετική ψήφος. “Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι παρότι αντιμετωπίσαμε αρκετές κρίσεις, στις βασικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις ήμασταν συνεπείς”.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο