(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία 6 ατόμων στη Λούτσα

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

12/09/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη δολοφονία 6 ατόμων που έγινε χθες το απόγευμα, στη Λούτσα.
  2. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει γίνει η ακριβής ταυτοποίηση των θυμάτων, που είχαν πάνω τους γαλλικές ταυτότητες, οι οποίες όμως εξετάζονται εάν είναι γνήσιες ή πλαστές, ενώ τα θύματα δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.
  3. 4 από τα θύματα βρέθηκαν εντός του οχήματος, το οποίο έφερε πλαστές ξένες πινακίδες, και 2 έξω από αυτό, ενώ δεν βρέθηκε κανένα όπλο.

Είδηση


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία έξι ατόμων που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στη Λούτσα. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ακόμα δεν έχει γίνει η ακριβής ταυτοποίηση των θυμάτων, που είχαν πάνω τους ευρωπαϊκές ταυτότητες, συγκεκριμένα γαλλικές, οι οποίες όμως εξετάζονται εάν είναι γνήσιες ή πλαστές. Παράλληλα, σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία, τα θύματα δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Αναφορικά με τα αίτια της δολοφονίας, η Αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

Από το σημείο της επίθεσης η αστυνομία περισυνέλεξε δεκάδες κάλυκες αλλά δεν βρέθηκε κανένα όπλο. Τέσσερα από τα θύματα της επίθεσης βρέθηκαν εντός του οχήματος, το οποίο έφερε πλαστές ξένες πινακίδες, και δύο έξω από αυτό.

Η ΕΛ.ΑΣ συγκεντρώνει υλικό από κάμερες στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία για τους δράστες αλλά και να χαρτογραφήσει πώς έφτασαν στο σημείο και πώς διέφυγαν. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο