Τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

03/05/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  2. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τέθηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη, πρώην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και νυν ΓΓ δημόσιας υγείας.
  3. Στη 2η θέση βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θοδωρής Σκυλακάκης στην 3η, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης και στην 4η η Ιωάννα Λυτρίβη, υποψήφια Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών.

Είδηση


Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη, πρώην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και νυν γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θοδωρής Σκυλακάκης και στην τρίτη θέση ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος, όπως είπε ο πρωθυπουργός εκπροσωπεί και τον ελληνισμό του εξωτερικού. Ακολουθεί, στην τέταρτη θέση, η Ιωάννα Λυτρίβη, διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης και στην έκτη η οικονομολόγος Νεφέλη Χατζηιωαννίδου.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αποτελεί προνόμιο του αρχηγού και τον “καθρέφτη” κάθε κόμματος, και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα ονόματα.

Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δηλωσε παράλληλα πως εφόσον επανεκλεγεί είναι δέσμευσή του “να επιτύχουμε μεγαλύτερες συγκλίσεις, ώστε να ψηφίζουμε από το μόνιμο τόπο διαμονής τους” και μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε πως “είναι ειρωνικό αυτοί που δεν το ήθελαν και καταψήφισαν το νόμο που φέραμε, να πηγαίνουν στο εξωτερικό και να ζητούν μεγαλύτερη συμμετοχή”.

Με ανακοίνωσή του για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότ “ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε πέρα από την πολιτική και την κοινωνική του απομόνωση”.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο