Αντιδράσεις για το βίντεο που δείχνει τον Δαλάι Λάμα να φιλά αγόρι στο στόμα

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

13/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Ο Δαλάι Λάμα ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα μετά από ένα βίντεο, όπου εμφανίζεται να φιλάει ένα παιδί στο στόμα, προκαλώντας αντιδράσεις.
  2. Ο πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ δήλωσε ότι λυπάται για το περιστατικό και ζητά συγγνώμη από το αγόρι και την οικογένειά του «για τον πόνο που μπορεί να προκάλεσαν τα λόγια του».
  3. Στο βίντεο το αγόρι φαίνεται να ρωτά τον Δαλάι Λάμα αν μπορεί να τον αγκαλιάσει και αφού έρχονται κοντά, ο Δαλάι Λάμα το φιλά στο στόμα.

Είδηση 🗞️

Ο πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα, ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα μετά από ένα βίντεο που τον δείχνει να φιλάει ένα παιδί στο στόμα, προκαλώντας αντιδράσεις.

Σε δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο 87χρονος ηγέτης δήλωσε ότι λυπάται για το περιστατικό και επιθυμεί να «ζητήσει συγγνώμη από το αγόρι και την οικογένειά του, καθώς και από τους πολλούς φίλους του σε όλο τον κόσμο, για τον πόνο που μπορεί να προκάλεσαν τα λόγια του».

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στον ναό του Δαλάι Λάμα στην Νταραμσάλα της Ινδίας, όπου ζει ο εξόριστος ηγέτης στις 28 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος δεχόταν ερωτήσεις από το κοινό, όταν το αγόρι ζήτησε να τον αγκαλιάσει.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στον ναό του Δαλάι Λάμα στην Νταραμσάλα της Ινδίας στις 28 Φεβρουαρίου.

Στο βίντεο το αγόρι φαίνεται να ρωτά τον Δαλάι Λάμα αν μπορεί να τον αγκαλιάσει και αφού έρχονται κοντά, ο Δαλάι Λάμα το φιλά στο στόμα.

Στη συνέχεια ο Δαλάι Λάμα ζήτησε από το αγόρι να τον φιλήσει στα χείλη και έβγαλε τη γλώσσα του. «Και ρούφα τη γλώσσα μου», ακούγεται να λέει ο Δαλάι Λάμα καθώς το αγόρι βγάζει τη δική του γλώσσα και σκύβει προς τα μέσα, προκαλώντας τα γέλια του κοινού.

Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις με τους χρήστες των social media να καταδικάζουν τη συμπεριφορά του ως ανάρμοστη και ενοχλητική.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο