Αλ. Τσίπρας: Σχέδιο “Κυριάκος” αντί για “Δήμητρα”

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

27/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Επίθεση στον Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά και στον Γ. Βαρουφάκη, εξαπέλυσε χθες, από την Ιτέα ο Α. Τσίπρας.
  2. Ανακοίνωσε το δικό του “σχέδιο Κυριάκος”, ώστε να τον αναγκάσει να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα και χαρακτήρισε “ανοησίες” τα σχετικά με το σχέδιο “Δήμητρα”.
  3. Επίσης, έκανε έκκληση στους 450.000 νέους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη λέγοντας ότι “αν πάνε στην κάλπη η ΝΔ και το καθεστώς Μητσοτάκη έχουν τελειώσει”.

Είδηση


Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Γιάνη Βαρουφάκη, έκανε από την Ιτέα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανακοίνωσε το δικό του “σχέδιο Κυριάκος”, ώστε να τον αναγκάσει να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα και χαρακτήρισε “ανοησίες” τα σχετικά με το σχέδιο “Δήμητρα”, ενώ ζήτησε από τους 450.000 νέους ψηφοφόρους να πάνε στην κάλπη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “αν πάνε στην κάλπη η ΝΔ και το καθεστώς Μητσοτάκη έχουν τελειώσει”.

Μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στην Ιτέα ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε το δικό του “σχέδιο Μητσοτάκης”, συσχετίζοντας εμμέσως την εξαγγελία του Γιάνη Βαρουφάκη για το σχέδιο “Δήμητρα”, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αποφεύγει την συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα και εφευρίσκει “ψεύτικα ζητήματα”.

Για θέματα όπως ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών, η έμφυλη βία και η αύξηση ενοικίων μίλησε χθες ο Α. Τσίπρας στη youtuber Zoe Pre.

Για μία σειρά από θέματα που απασχολούν τους νέους, όπως ο γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια, τα ζητήματα έμφυλης βίας, η αντιμετώπιση της έκρηξης των ενοικίων στα αστικά κέντρα, για τις ασχολίες του στον ελεύθερό του χρόνο, αλλά και για τη σημασία της συμμετοχής των νέων στις εκλογές της 21ης Μαΐου μίλησε νωρίτερα χθες, ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη στο κανάλι της youtuber, Zoe Pre.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αναδρομή στην πορεία του στην πολιτική ενασχόληση, από τα μαθητικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Αναφέρθηκε στη δυσκολία του να βρίσκεται κανείς για πρώτη φορά στη σφαίρα της δημοσιότητας και θυμήθηκε την πρώτη φορά που είδε το εαυτό του σε αφίσα ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο