(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Χάος στο κέντρο της Αθήνας από τις έντονες βροχοπτώσεις

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

07/09/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. H κακοκαιρία Daniel χτύπησε και το κέντρο της Αθήνας, με βίντεο στα social media να δείχνουν πολίτες να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά και άλλους να τρέχουν να βοηθήσουν αυτούς που κινδυνεύουν.
  2. Κεντρικοί δρόμοι είχαν πλημμυρίσει, μεταξύ των οποίων η Πέτρου Ράλλη, η Χαμοστέρνας και Βασιλίσσης Σοφίας και η Πειραιώς,
  3. Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στις γραμμές του ΗΣΑΠ και του ΜΕΤΡΟ, καθώς ορισμένοι σταθμοί έκλεισαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Είδηση


H κακοκαιρία Daniel χτύπησε και το κέντρο της Αθήνας, με βίντεο στα social media να δείχνουν πολίτες να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά και άλλους να τρέχουν να βοηθήσουν αυτούς που κινδυνεύουν.

Σποραδικές βροχές σημειώθηκαν από το πρωί της Τετάρτης στα προάστια, ωστόσο, από τις 4 το απόγευμα η κατάσταση επιδεινώθηκε, με ισχυρές βροχοπτώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και τον Πειραιά, οι οποίες συνοδεύονταν από έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας. Για τον ίδιο λόγο είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού, αλλά και στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος του νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κυκλοφορία στις συγκεκριμένες οδούς διεξάγεται πλέον κανονικά.

Στην Αττική, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε 881 κλήσεις, ενώ πανελλαδικά καταγράφηκαν 4.870 συνολικά.

Στα τμήματα Πειραιάς-Ταύρος και Ομόνοια-Κηφισιά διεξάγεται προσωρινά η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ), λόγω εισροής μεγάλης ποσότητας υδάτων στην τροχιά στο τμήμα Μοναστηράκι- Θησείο.

Την ίδια στιγμή, έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός λόγω της συγκέντρωσης υδάτων, με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο