Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

24/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Την διαβεβαίωση ότι τόσο η ΕΥΔΑΠ όσο και η ΕΥΑΘ θα επιστρέψουν στον έλεγχο του δημοσίου μετά τις εκλογές, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης.
  2. Να αποδεχτεί την πρόσκλησή του σε debate κάλεσε ο Α. Τσίπρας τον πρωθυπουργό. «Το παραμύθι της ΝΔ τελειώνει στις 21 Μαΐου» είπε μεταξύ άλλων.
  3. Ο Δ. Κουτσούμπας απέκλεισε οποιαδήποτε συμμετοχή του ΚΚΕ σε μια συγκυβέρνηση ενώ τόνισε πως «το πραγματικό ζητούμενο για τον λαό είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ».

Είδηση 🗞️

Την διαβεβαίωση ότι τόσο η ΕΥΔΑΠ όσο και η ΕΥΑΘ θα επιστρέψουν στον έλεγχο του δημοσίου μετά τις εκλογές, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκχώρησε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια. Η κυβέρνηση θα σεβαστεί απόλυτα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και οι δυο αυτές εταιρείες θα φύγουν από το Υπεραταμείο και θα επιστρέψουν στο ελληνικό δημόσιο» είπε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το νερό. «Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό», τόνισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τηλεθέαση μέχρι 28% στα δυναμικά κοινά σημείωσε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Γιώργο Αυτιά και έφτασε το 37,2% στο γενικό σύνολο.

«Το παραμύθι της ΝΔ και του Μητσοτάκη τελειώνει στην 21η του Μάη γιατί «ο ελληνικός λαός θα γυρίσει την πλάτη του στην αδικία , στην εκμετάλλευση, την απαξίωση και την διαφθορά», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Νέα Σμύρνη, όπου βρέθηκε και συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες το πρωί του Σαββάτου.

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να έχει την οποιαδήποτε συμμετοχή σε μία συγκυβέρνηση για να δώσει «κομμουνιστική βούλα» στα αντιλαϊκά μέτρα.

Αυτό υποστήριξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News». Ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε ότι «υπάρχει το κοινό έδαφος για τη συγκρότηση της επόμενης αστικής κυβέρνησης, είτε από τις πρώτες εκλογές, είτε μετά τις δεύτερες εκλογές», δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο συγκρότησης τρικομματικής κυβέρνησης, ενώ προέβλεψε ότι σε κάθε περίπτωση «θα υλοποιηθεί μια σκληρή, αντιλαϊκή πολιτική».

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο