Έγραψε ιστορία ο Τεντόγλου με το 3ο σερί χρυσό στον κλειστό στίβο

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

21/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Με άλμα στα 8,30, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.
  2. Ο Τεντόγλου έγινε ο πρώτος άλτης του μήκους ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου τρεις διαδοχικές φορές.
  3. Στις δηλώσεις μετά την απονομή, είπε ότι ντρέπεται να μιλήσει για τα Τέμπη, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων.

Είδηση 🗞️

Ο Μίλτος Τεντόγλου, με άλμα στα 8,30 μέτρα, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του μήκους, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 24χρονος αθλητής έγινε ο πρώτος άλτης στο άλμα εις μήκος που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τρεις διαδοχικές φορές στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την απονομή, ανάφερε πως ντρέπεται να μιλήσει για το δυστύχημα στα Τέμπη, τονίζοντας ότι «κανείς δε μπορεί να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων».

Η ελληνική αποστολή κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια, κατατάσσοντας την Ελλάδα 11η στη σχετική λίστα.

Στην κατηγορία του άλματος επί κοντώ, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο πραγματοποιώντας άλμα στα 5,80 μέτρα, το πρώτο του μετάλλιο σε επίπεδο Ανδρών. Ακόμα, ο Νίκος Ανδρικόπουλος, με άλμα στα 16,58 μέτρα, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του τριπλούν και εξασφάλισε τη σημαντικότερη διάκριση της καριέρας του.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, η ελληνική αποστολή συγκέντρωσε συνολικά 3 μετάλλια, κατατάσσοντας την Ελλάδα 11η στη σχετική λίστα μεταλλίων της διοργάνωσης.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο