Εισαγγελική “φουρτούνα” στη Μύκονο

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

25/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. “Απόβαση” εισαγγελέων στη Μύκονο ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, με εγκύκλιο που εξέδωσε.
  2. Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, ζήτησε απ’ τον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου να ξεκινήσει άμεσα έρευνα, αρχίζοντας από γνωστά μαγαζιά, όπως “Alemagou”,“Σκορπιός” και “Sea Satin”.
  3. Ο κ. Ντογιάκος ζητά επίσης μηνιαία γραπτή ενημέρωση από τον εισαγγελέα Εφετών και τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, για κάθε ενέργειά τους.

 

Είδηση


Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για τις παρανομίες στο νησί της Μυκόνου αναφέροντας συγκεκριμένες περιοχές και επιχειρήσεις, παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ο Ι. Ντογιάκος εξέδωσε την εγκύκλιο μετά από δημοσιεύματα, ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, από τα οποία προκύπτει πως “στη Μύκονο επικρατεί βαριά παραβατικότητα”.

Στην παραγγελία του, την οποία εξέδωσε μετά από δημοσιεύματα, ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, ο  ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός κάνει λόγο για  «θλιβερή εικόνα που πρέπει να εκλείψει το συντομότερο», καθώς στο νησί «επικρατεί βαριά παραβατικότητα με καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και μάλιστα με προκλητική παραβίαση των Νόμων σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας.»

Ο Ι. Ντογιάκος ζήτησε απ’ τον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου να ξεκινήσει άμεσα έρευνα, αρχίζοντας από πασίγνωστα κέντρα, όπως «Alemagou», «Σκορπιός» και «Sea Satin».

Ο κ. Ντογιάκος ζητά επίσης μηνιαία γραπτή ενημέρωση από τον εισαγγελέα Εφετών και τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, για κάθε ενέργειά τους.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο