Ένα debate με όλους τους αρχηγούς, απαντά η κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

25/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, έκλεισε οριστικά το θέμα των δύο debate, λέγοντας ότι: «Σίγουρα μιλάμε για ένα debate σε αυτή την προεκλογική περίοδο έως τις 21 Μαΐου».
  2. Με τον τρόπο αυτό απάντησε στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ζήτησε χθες, να γίνουν δύο debate, ένα με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών και ένα ανάμεσα σε Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Είδηση


Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος έκλεισε οριστικά το θέμα των δύο debate, λέγοντας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης «τηλεμαχίες με διάφορες μορφές διεξάγονται σταθερά στις εκλογές, όπως θα γίνει και τώρα», ενώ, απαντώντας σε ερώτηση, είπε: «Σίγουρα μιλάμε για ένα debate σε αυτή την προεκλογική περίοδο έως τις 21 Μαΐου».

Το 2019 δεν πραγματοποιήθηκε debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Σκέρτσος απάντησε με αυτόν τον τρόπο στην Πόπη Τσαπανίδου η οποία δήλωσε χθες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών: μιας με τους κυρίους Μητσοτάκη και Τσίπρα και μιας δεύτερης με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς μαζί.

«Τηλεμαχίες γίνονται. Τηλεμαχία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων θα γίνει την προεκλογική περίοδο, ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί υπέρ αυτής της λύσης. Θέλουμε να γίνει μια τηλεμαχία με όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή, γιατί αυτό είναι το δημοκρατικά επιβεβλημένο, πρέπει να ακουστούν οι απόψεις όλων των κομμάτων», σχολίασε συγκεκριμένα ο κ. Σκέρτσος.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο