Νέες δηλώσεις Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

25/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Τον στόχο του για μια “αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα”, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  2. Δύο 24ωρα πριν την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι “οι αντίπαλοί μας δεν έχουν αρχές. Δεν έχω προσωπικά καμία αμφιβολία. Αν οι αριθμοί το επιτρέψουν, δεν θα διστάσουν να συνασπιστούν”.
  3. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι “ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη λειτουργία ενός ψηφιακού παρακράτους”.

Είδηση


Πέντε βασικές προτεραιότητες της ΝΔ για την επόμενη τετραετία παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή του ομιλία στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, κατά την οποία σήμανε την εγρήγορση του κόμματος ενόψει των εκλογών.

Πρώτη προτεραιότητα, η αύξηση των μισθών σωρευτικά κατά 25% έως το τέλος του 2027, “εφόσον ακολουθήσουμε μια ετήσια εθνική ανάπτυξη της τάξης του 3%”. Δεύτερη προτεραιότητα, η έμφαση σε αξιοπρεπή δημόσια υγεία, σε πολλά μέτωπα. Τρίτη προτεραιότητα, το καλύτερο και αποτελεσματικότερο κράτος. Τέταρτη προτεραιότητα, η στήριξη της νέας γενιάς, με πολλές διαφορετικές δράσεις και πέμπτη, η συνέχιση της εθνικής πολιτικής στα θέματα των εξωτερικών σχέσεων, της ασφάλειας και της μετανάστευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λέσβο.

«Έχουμε ένα χρέος: Στις 21 Μαΐου να τελειώνουμε με το ψηφιακό παρακράτος, που δημιουργεί τοξικές συγκρούσεις, απαξιώνει ανθρώπους και ευτελίζει τους θεσμούς με μόνο σκοπό την καρέκλα και την εξουσία», τόνισε απόψε στη Μυτιλήνη ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για «ένα ψηφιακό παρακράτος που όταν κάποιος καταγγέλλει ότι τον παρακολουθούν παράνομα, τον εμφανίζει ως πράκτορα ξένων δυνάμεων» και συμπλήρωσε αποδοκιμάζοντας τα σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «όταν μια νέα γυναίκα έχει το θάρρος, -τρία χρόνια πριν τις εθνικές εκλογές και όχι λίγο πριν, όπως θέλουν να υποστηρίζουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ – να καταγγείλει κακουργηματικές πράξεις, αυτό το ψηφιακό παρακράτος προσπαθεί να την οδηγήσει σε μια πολύ δύσκολη θέση, χωρίς κανένα σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα», είπε συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο