Ο βαρύς χειμώνας των crypto φαίνεται να φτάνει στο τέλος του

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

25/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Το Bitcoin ξεπέρασε την Τρίτη το όριο των $000 για πρώτη φορά από τον Ιούνιο, φτάνοντας τα $30.193.
  2. Τα κρυπτονομίσματα βρίσκονταν σε ελεύθερη πτώση στα τέλη του 2022, καθώς η εμπιστοσύνη στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία κατέρρεε εν μέσω του σκανδάλου της πλατφόρμας FTX και άλλων εταιρειών crypro.
  3. Τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, λόγω των αναταραχών στον τραπεζικό κλάδο, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία βγήκαν κερδισμένα μέσα από αυτή την αβεβαιότητα.

Είδηση


Το Bitcoin ξεπέρασε την Τρίτη το όριο των $30.000 για πρώτη φορά από τον Ιούνιο, φτάνοντας τα $30.193.

Τα κρυπτονομίσματα βρίσκονταν σε ελεύθερη πτώση στα τέλη του 2022, καθώς η εμπιστοσύνη των επενδυτών στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία κατέρρεε εν μέσω του σκανδάλου της πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων FTX και άλλων προβλημάτων των εταιρειών crypro.

Τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, λόγω των αναταραχών στον τραπεζικό κλάδο, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία βγήκαν κερδισμένα μέσα από την ατμόσφαιρα αβεβαιότητας που δημιουργήθηκε.

Σε πρόσφατη ανάλυσή του το “Axios” είχε τονίσει ότι «όταν οι τράπεζες πέφτουν, το bitcoin ανεβαίνει».

Σε πρόσφατη ανάλυσή του “Axios” για τις επιπτώσεις της τραπεζικής κρίσεις στα crypro, η δημοσιογράφος Crystal Kim είχε τονίσει ότι «όταν οι τράπεζες πέφτουν, το bitcoin ανεβαίνει».

Η συνολική χρηματιστηριακή αξία των κρυπτονομισμάτων – εκ των οποίων το bitcoin αντιπροσωπεύει πάνω από το 45% – εξακολουθεί να είναι μειωμένη περισσότερο από 56% σε σχέση με το ιστορικό-υψηλό της τον Νοέμβριο του 2021, και σήμερα ανέρχεται σε 1,29 τρισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το site CoinGecko.

Επίσης, οι επενδύσεις σε crypto από το επιχειρηματικό κεφάλαιο σε όρους δολαρίων έχουν μειωθεί σημαντικά από το «ταβάνι» που έφτασαν μόλις πέρυσι.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο