Όλοι εναντίον όλων

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

25/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρα προσωπικά, τον οποίο χαρακτήρισε “διχαστικό και επικίνδυνο”.
  2. Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΝΔ τήρησε όλες τις δεσμεύσεις της σε ό,τι αφορά τη μείωση των φόρων και την αύξηση των συντάξεων και του βασικού μισθού.
  3. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης, επιτέθηκε κατά του Κυρ. Μητσοτάκη, όσο και κατά του Α. Τσίπρα, για τον οποίον είπε ότι “κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή”.

Είδηση


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, τον οποίον χαρακτήρισε διχαστικό και επικίνδυνο. Μιλώντας στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο “Σταύρος Βενέτης”, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα όσα, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει επιτύχει η κυβέρνησή του, σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία τήρησε όλες τις δεσμεύσεις της σε ότι αφορά τη μείωση των φόρων, την αύξηση των συντάξεων και του βασικού μισθού.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης μίλησε στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΔ στο Αιγάλεω, ενώ ο Ν. Ανδρουλάκης στο Αγρίνιο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν το ΠΑΣΟΚ ενώ επιτέθηκε τόσο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και κατά του Αλέξη Τσίπρα. ”Σήμερα, ο κ. Τσίπρας είναι “σφιχταγκαλιασμένος” με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή, τον κ. Αντώναρο. Φοβερά αριστερή και προοδευτική επιλογή! Επίσης, “κλείνει το μάτι” στη Χρυσή Αυγή μη ψηφίζοντας να μπει νομοθετικό εμπόδιο στους νεοναζιστές δολοφόνους του Παύλου Φύσσα να συμμετέχουν στην επόμενη Βουλή. Τι απ’ όλα αυτά είναι προοδευτικό;”, δήλωσε χαρακτηριστικά

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής παρουσίασε επίσης δέσμη μέτρων για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που περιλαμβάνουν φοροελαφρύνσεις, ρύθμιση χρεών και ειδική χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο