Σπάει όλα τα ρεκόρ το «Super Mario Bros»

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

25/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Το «Super Mario Bros» έγινε η ταινία κινουμένων σχεδίων με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών στο «άνοιγμά» της.
  2. Η ταινία συγκέντρωσε $375 εκατ. παγκοσμίως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Frozen II με $358 εκατ.
  3. Η ταινία με τις φωνές των Chris Pratt, Anya-Taylor Joy και Jack Black αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο, επιτυχημένο franchise ταινιών.

Είδηση


Η ταινία «Super Mario Bros.» έγινε η ταινία κινουμένων σχεδίων με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών στο «άνοιγμά» της, παρά τις τουλάχιστον χλιαρές κριτικές.

Η ταινία συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και 375 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Frozen II με 358 εκατομμύρια δολάρια.

Το 4ήμερο 6-9 Απριλίου η ταινία «έκοψε» στην Ελλάδα 44.811 εισιτήρια, περισσότερα από τις 3 επόμενες μαζί.

Η επιτυχία της οδήγησε άμεσα σε συζητήσεις για την δημιουργία ενός sequel. Ήδη, ο Jack Black, ο οποίος δίνει τη φωνή του στον Bowser, πρότεινε στον Pedro Pascal να αναλάβει τη φωνή του Wario.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων είναι βασισμένη στο franchise βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo, Mario, σε παραγωγή των Illumination και Nitendo και σε διανομή Universal Pictures. Είναι η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά του franchise, μετά την ιαπωνική ταινία anime «Super Mario Bros.: The Great Mission to Rescue Princess Peach!» το 1986 και την ταινία Super Mario Bros. του 1993.

Σκηνοθέτες είναι οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ το Illumination, είναι το στούντιο πίσω από τις ταινίες Despicable Me και Minions. Στην ταινία ακούγονται οι φωνές των Chris Pratt, Anya-Taylor Joy και Jack Black, μεταξύ άλλων.

Το 4ήμερο 6-9 Απριλίου η ταινία «έκοψε» στην Ελλάδα 44.811 εισιτήρια, αφήνοντας 2ο το «The Pope’s Exorcist» με 20.984 και 3ο το «John Wick 4» με 15.952, σύμφωνα με το moveitmag.gr.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο